Vi söker personal!

Är du en positiv och initiativrik förskollärare/barnskötare med tilltro till barns kompetenser?

Vill du jobba på vår fantastiskt fina förskola? Till hösten söker vi minst två nya härliga pedagoger på deltid eller heltid.

Vi erbjuder pedagogisk lunch, friskvårdsbidrag, kompetenshöjande fortbildning, regelbundna pedagogiska diskussioner/planeringsdagar samt en bra arbetsmiljö med positiva och motiverade arbetskollegor och möjligheten att få arbeta med härliga barn.

Arbetet är i förskolegrupp som består av 19 barn i åldrarna ett till sex år. Barnen är ofta indelade i mindre grupper, och aktiviteterna därmed åldersanpassade. Det pedagogiska arbetet utgår ifrån Förskolans läroplan med dess värdegrund, mål och riktlinjer. Vi lyfter särskilt fram naturen som pedagogisk resurs så det är bra om du tycker om att vara utomhus.

Du är engagerad i ditt arbete, har stort intresse för den pedagogiska verksamheten, är trygg och ansvarstagande med glimten i ögat. Du är öppen för nya tankar och arbetssätt, kan anpassa dig till olika omständigheter samt tillför arbetslaget idéer och kunskap så att ni tillsammans når gemensamma mål och skapar arbetsglädje. Du har lätt för att samarbeta med både barn, pedagoger och föräldrar. Då förskolan bedrivs som ett föräldrakooperativ ser vi god föräldrasamverkan som viktig del som bidrar till ökad trygghet, glädje och trivsel för alla.

Tidigare arbetslivserfarenhet från förskola är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Läs hela annonsen hos Arbetsförmedlingen eller skicka din ansökan till vattnas.foraldrakooperativ@telia.com